назад

Жителі села Новоолександрівка Ананьївського району отримали безоплатну правову допомогу

ananyiv mkp 2Жителі сіл дев’яти районів півночі Одещини мають можливість отримати безоплатну правову допомогу, звернувшись до мобільних пунктів консультування Подільського місцевого центру з надання БВПД. Крім того, щомісячно працівники бюро правової допомоги беруть участь в роботі мобільних соціальних офісів, організованих органами державної влади, під час яких для жителів сіл надаються консультації з соціальних та правових питань.

23 жовтня 2018 року працював мобільний пункт консультування в Новоолександрівській сільській раді.

Безоплатну правову допомогу надавала начальниця Ананьївського бюро правової допомоги Інна Майданюк. На прийом звернулось п’ятеро місцевих мешканок, які отримали консультації з питань щодо порядку оформлення спадщини, черговості спадкування за законом, порядку виконання судових рішень, примусового зняття з реєстрації місця проживання, видів довіреностей.  

По завершенні роботи мобільного пункту консультування представник бюро провела для посадових осіб Новоолександрівської сільської ради семінар-тренінг на тему «Порядок прийняття та оформлення спадщини». Учасники семінару обговорили питання спадщини, з якими найчастіше звертаються жителі села. Начальниця бюро навела приклади вирішення проблемних питань спадщини в досудовому та судовому порядку.

ananyiv mkp 3

ananyiv mkp 4

ananyiv mkp 5

Цього дня Інна Майданюк провела вуличне інформування жителів с. Новоолександрівка, знайомлячи їх з системою безоплатної правової допомоги та можливістю її отримання в Ананьївському бюро правової допомоги.

ananyiv mkp 6

ananyiv mkp 7

ananyiv mkp 9

Ананьївське бюро правової допомоги працює за адресою: м. Ананьїв, вул. Незалежності, 20, каб.6. Тел.: (04863) 2-22-26.