назад

Жителі Селищенської сільської ради отримали безоплатні консультації з правових питань

gol

Для консультування мешканців сільських місцевостей працівники Сарненського місцевого центру з надання БВПД проводять виїзні прийоми громадян. Саме такий захід відбувся у Селищенській сільській раді.

За попередньою домовленістю з секретарем сільської ради Валентиною Парфенюк оголошення про прийом було розміщене на території ради.

Безоплатні правові консультації надавали начальник відділу правової інформації та консультацій Юлія Олешкевич та головний спеціаліст Юлія Болкуневич. Жителів села цікавили роз’яснення щодо типових питань, з якими звертається більшість громадян: сплата аліментів, спадкування, пенсійне забезпечення, зняття з реєстраційного обліку, отримання земельної ділянки тощо.

1

Працівники місцевого центру надали відповідні роз’яснення та консультації, принагідно повідомивши, що для представництва їхніх інтересів у суді громадяни можуть звертатися у центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги та отримати адвоката за рахунок держави.

Також на території Селищенської сільської ради фахівці центру провели вуличне інформування місцевих жителів про право на безоплатну правову допомогу.

2

Довідково. Сарненський місцевий центр знаходиться за адресою м. Сарни, вул. Широка 22 (другий поверх приміщення «Приватбанку»). Тел.: (03655) 3-22-20, (067) 856-74-35. Телефон безкоштовної гарячої лінії 0 800 213 103 (цілодобово).