назад

Зміцнення Інформаційного Суспільства в Україні

traning25 квітня 2015 року  у місті Луцьку офіс Ради Європи в Україні спільно з Національною асоціацією адвокатів України та Офісом Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в Україні у рамках спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу «Зміцнення Інформаційного Суспільства в Україні» провели тренінг для адвокатів Волинської, Рівненської та Житомирської областей з питань, що стосуються ключових положень національного законодавства про захист персональних даних та відповідних міжнародних стандартів при здійсненні адвокатської діяльності.
У даному заході взяли участь зокрема і адвокати, які надають безоплатну вторинну правову допомогу у Волинській області. Семінар відбувався у формі відкритої дискусії. Всі учасники брали активну участь в обговоренні актуальних практичних аспектів обробки, збору, поширення та доступу до персональних даних у адвокатській діяльності.
Під час семінару також обговорено питання міжнародних та національних стандартів у сфері захисту персональних даних та порядку оброблення персональних даних.
Після закінчення тренінгу всі адвокати, які приймали у ньому участь, отримали відповідні сертифікати.