назад

«Знаю!Вмію!Розумію!»: підлітки з 11 областей України долучаються до роботи навчально-дискусійної онлайн платформи

Як повідомила директорка Червоноградського місцевого центру Наталія Костишин, для учасників ініціативи “Знаю! Вмію! Розумію!” право тепер на відстані витягнутої руки. Відтепер щопонеділка та щочетверга достатньо підключитися до Інтернету, перейти за певним посиланням та стати учасником змістовної та захопливої зустрічі зі своїми однолітками, фахівцями місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги з різних регіонів України, відомими людьми, експертами у галузі права.

Про важливість права, історію системи БПД спілкувався з підлітками один із засновників системи, перший директор Координаційного центру з надання правової допомоги Андрій Вишневський 6 квітня, під час чергової онлайн навчальної сесії в рамках ініціативи.

Також під час зустрічі йшлося про право та набір прав, який має кожен з нас; формулу та джерела права; позитивне та негативне право; чому кожному із нас критично необхідно знати свої права та обов’язки.

Довідково

Ініціатива “Знаю! Вмію! Розумію!” організована  мережею місцевих центрів з надання безоплатної вторинної правової допомоги у партнерстві з громадськими організаціями. Навчально-дискусійна платформа працюватиме на базі Інтернет-ресурсу ZOOM. Двічі на тиждень її учасники зустрічатимуться в он-лайні під час занять, вивчатимуть основи законодавства України; спілкуватимуться з експертами в різних галузях.