назад

Зустріч директора Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігоря Усатого з головами сільських рад Кельменецького району.

2015 10 01 Kelm130 вересня 2015 року у приміщенні Кельменецької районної державної адміністрації відбулася зустріч директора Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігоря Усатого з головами сільських рад Кельменецького району.

     В ході зустрічі було обговорено ряд питань, що потребують спільних рішень. Зокрема :

     – створення сільськими радами умов для організації Кельменецьким місцевим центром з надання безоплатної вторинної правової допомоги виїзних пунктів консультування громадян та прийому документів;

     – виділення коштів для фінансування програми правової освіти та надання безоплатної правової допомоги населенню, яку було розроблено Кельменецьким місцевим центром.

Учасники зустрічі проявили активну громадську позицію та підтримали ініціативу директора Кельменецького місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Ігоря Усатого.

Голови сільських рад району взяли на себе зобов’язання додатково вивчити запропоновану директором Кельменецького місцевого центру програму та розглянути її на чергових сесіях сільських рад.

Аналогічні зустрічі директора центру заплановано провести з представниками органів місцевого самоврядування Хотинського, Сокирянського районів та м. Новодністровськ. які знаходяться під юрисдикцією Кельменецького МЦзНБВПД.