назад
04.11.14

Зустріч директора Координаційного центру із адвокатами Чернігівщини

4 11 14 Chernihiv

Андрій Вишневський перебуває у м. Чернігів із робочою поїздкою.

Сьогодні, 4 листопада, індивідуальні співбесіди 3-го етапу 6-го конкурсу з відбору адвокатів до системи БПД пройшли у м. Чернігів. Участь у складі конкурсної комісії взяв директор Координаційного центру.

По закінченню роботи конкурсної комісії Андрій Вишневський провів зустріч із адвокатами, які надають безоплатну вторинну правову допомогу на Чернігівщині та співпрацюють із Чернігівським центром БВПД, а також 5 адвокатами, які сьогодні взяли участь в індивідуальних співбесідах у рамках конкурсу.

На порядку денному зустрічі – актуальні питання та стан надання БВПД в області та в цілому у країні. Учасники обговорили зміни у законодавстві України стосовно надання безоплатної вторинної правової допомоги, стандарти якості надання БВПД, зміни в оплаті адвокатам у зв’язку із прийняттям нової редакції постанови «Питання оплати послуг та відшкодування витрат адвокатів, які надають безоплатну вторинну правову допомогу», нові форми звітності у відповідності до Наказу Міністерства юстиції № 1702/5 від 16.10.2014 «Про затвердження форми акта надання безоплатної вторинної правової допомоги та додатків до нього», та інші перспективи розвитку системи.

У робочій нараді також взяли участь заступник начальника Головного управління юстиції у Чернігівській області Володимир Бобруйко, директор Чернігівського центру БВПД Ірина Протченко, голова Кваліфікаційно-дисциплінарної комісії адвокатури Чернігівської області Жанна Максімова, секретар Ради адвокатів Чернігівської області Галина Якуба, представники Чернігівського центру БВПД.

Також сьогодні директор Координаційного центру мав робочу зустріч із начальником Головного управління юстиції у Чернігівській області Юрієм Власенком.

Окрім того, Андрій Вишневський дав інтерв’ю представникам Чернігівського обласного радіо та взяв участь в інформаційній програмі «Студія «Діалог» на обласному телебаченні стосовно проведення конкурсного етапу у Чернігові та перспектив розвитку системи безоплатної правової допомоги в Україні.

01 1

 01 2

 01 3

 01 4

 01 5

 

Приєднуйтесь до сторінок Координаційного центру з надання правової допомоги у соціальних мережах:

Facebook Facebook  YouTube YouTube  Google Google+