назад

Зустріч із головами селищних рад Драбівського району

zolmcbvpd sgoldrabiv13 листопада 2015 року в приміщенні Драбівської районної адміністрації представники Золотоніського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги зустрілись із новопризначеними головами селищних рад Драбівського району Черкаської області.

Головний спеціаліст Золотоніського місцевого центру з надання БВПД Олег Костогриз ознайомив сільских голів з особливостями отримання безоплатної правової допомоги особам, що її потребують. Зокрема із розширенням з 01 липня 2015 року системи безоплатної вторинної правової допомоги на цивільні й адміністративні справи та нові категорії соціально-незахищених категорій громадян, які не в змозі оплатити послуги адвоката.
Роз’яснено основні положення Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та механізм їх реалізації громадянами України.
Учасники зустрічі обговорили питання, що стосуються подальшої співпраці, здійснення організації та проведення спільних заходів, спрямованих на підвищення рівня поінформованості осіб щодо захисту своїх прав, зокрема права на безоплатну вторинну правову допомогу.