назад

Зустріч працівників Регіонального центру з надання безоплатної вторинної допомоги у Рівненській області з учасником АТО – адвокатом системи БВПД Максимом Огородником

IMG 5226


8 квітня 2015 року у Регіональному центрі з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Рівненській області відбулася зустріч працівників центру з адвокатом системи БПД Максимом Огородником. Протягом 2013 та 1-го півріччя 2014 років Максим був одним із найактивніших адвокатів системи БПД у м. Рівному. Півроку тому Максим Огородник за покликом душі та велінням серця прийняв рішення стати на захист України та вступив до лав Добровольчого Українського Корпусу «Правого Сектору», де і виконує свій громадянський обов’язок до теперішнього часу.

Прибувши з передової до м. Рівного на один день та провідавши дружину із дочкою, Максим знайшов час зустрітися із працівниками центру. Під час зустрічі він розповів про своє бачення ведення бойових дій на Сході України та варіанти звільнення окупованої території України від сепаратистів і окупантів та встановлення миру в країні.

Працівники центру побажали Максиму, всім адвокатам, всім громадянам миру та злагоди на всій території України, якнайшвидше повернутись до власних домівок живими і неушкодженими та зайнятись своїми улюбленими справами. 

 {gallery lightbox=boxplus maxcount=20}gallery/2015/ogo{/gallery}