назад
06.08.15

Зустріч представників Першого київського місцевого центру за участі адвоката системи БВПД з Начальником Управлінням юстиції Дніпровського району міста Києва

DSC 0067 1300x73105 серпня 2015р. Першим київським місцевим центром було проведено спільну зустріч з Управлінням юстиції Дніпровського району м. Києва за участі адвоката Ніколенка Романа Сергійовича.

 

На зустрічі Директор Центру Бурчак Л.І. та інтегратор Ільїн А.М. обговорили з Начальником Управлінням юстиції Дніпровського району м. Києва Суховерською Г.М. та адвокатом Ніколенко Р.С. перспективи взаємовигідної співпраці та координації зусиль по комплексному наданню безоплатної правової допомоги населенню і підписали тристоронній Меморандум про спільну діяльність, за яким Сторони домовились сприяти розширенню і поширенню досвіду у сфері соціальної та правової захищеності громадян, захисту конституційних прав, свобод та інтересів громадян шляхом надання безоплатної правової допомоги населенню, що включає в себе надання таких правових послуг:

  • надання правової інформації;

  • надання консультацій і роз’яснень з правових питань;

  • надання допомоги в складенні заяв, скарг та інших документів правового характеру ;

  • надання допомоги в забезпеченні доступу особи до вторинної правової допомоги та медіації;

  • здійснення представництва інтересів осіб, що мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами;

  • складення документів процесуального характеру.

DSC 0055 1300x731 DSC 0064 1300x731

Учасники зустрічі дійшли згоди, що Управління юстиції декілька днів на тиждень забезпечуватиме кабінет у приміщенні Управління для надання безоплатної первинної правової допомоги Адвокатом особам, що звертаються до громадської приймальні.

Адвокат та співробітники Управління юстиції під час проведення консультацій в обов’язковому порядку інформуватимуть осіб, що звертаються за правовою допомогою, про можливість отримання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до ст. 14 Закону України “Про безоплатну правову допомогу” та умов її отримання в установі Першого Центру та системі БВПД загалом, а також надаватимуть первинну правову допомогу особам, які звертатимуться з “Талоном для отримання безоплатної первинної правової допомоги (юридичної консультації)” від Першого Центру та інших установ БВПД.

Інформацію про контакти, місцезнаходження Першого Центру, а також послуги, що надаються Центром та умови їх отримання розміщено на сайті Управління юстиції Дніпровського району.



 

Приєднуйтесь до офіційної сторінки Регіонального центру з надання БВПД у місті Києві у Facebook