назад

Зустріч співробітників Бердичівського МЦ із засудженими Райківської виправної колонії

Image0001022 жовтня 2015 року представники Бердичівського місцевого центру наддання безоплатної вторинної правової допомоги О. А. Сікорська – головний спеціаліст відділу взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної правової допомоги та А. А. Архіпов – заступник начальника відділу попередньої роботи з клієнтами – провели особистий прийом громадян в Райківській виправній колонії (№73). Даний захід пройшов за сприяння заступника начальника Райківської виправної колонії з соціально-виховної та психологічної роботи капітана внутрішньої служби О.М. Котлярського.

Під час проведення прийому засуджені порушували різноманітні питання відносно адміністративного та цивільного законодавства, на які отримували повноцінні правові відповіді. Представники МЦ поспілкувалися із засудженими, розповіли їм про державні гарантії, що полягають у створенні рівних можливостей для доступу осіб до правосуддя, в індивідуальному порядку дали відповіді усім бажаючим та роз’яснили порядок і підстави отримання безоплатної вторинної правової допомоги відповідно до Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Після проведення прийому засуджених юристи обговорили з представниками адміністрації Райківської ВК-73 питання подальшої співпраці щодо надання правової допомоги особам, які відбувають покарання в колонії.

Фото з заходу можна переглянути тут